Home

Live op Lowlands

Live op Lowlands 22 juli 2003.  De Amerikaanse band Live zal één van de publiekstrekkers zijn op Lowlands 2003. De band onder aanvoering van de charismatische Ed Kowalczyk speelde begin juli nog een zinderende show in het Goffertpark te Nijmegen.

Live speelde in 1994, nog voor de grote doorbraak, voor het eerst op Lowlands. Twee jaar geleden was het de grote suprise-act in de Alpha.

Live zal op zaterdag 30 augustus het Alpha-podium afsluiten, na de Guano Apes.

Jongste band
Naast Live komen The Freckles ook naar Lowlands. The Freckles zijn in Pijnacker en omgeving een begrip. De gemiddelde leeftijd van de band is 14. The Freckles houden de 1-2-3-4 punkrock van The Ramones in ere.

De Freckles is de jongste band die ooit op het festival is verschenen. Andere jonkies in het verleden waren Silverchair (15 toen ze in 1995 op Lowlands stonden) en Krezip (16/17 in 1999 in Charlie).

The Freckles staan op zaterdag vlak voor The Apers in de India-tent.

Lowlands bijlage
Op 30 juli verschijnt er een speciale Lowlands bijlage in de Volkskrant. Het complete programma zal hierin worden opgenomen.

Eigen radiozender
Ook dit jaar heeft Lowlands een eigen radiostation, Lowlands On Air. 3voor12 en 3FM zullen de ether vullen met concerten en interviews. Vanaf donderdagavond 18.00 uur kan iedereen op Lowlands en in de omgeving afstemmen op FM 107.8 MHz.

Bron Lowlands.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat