Home

Resultaat kijkdag Lowlands

10 november 2002.  Zaterdag hield de politie een kijkdag voor gevonden voorwerpen op het afgelopen Lowlandsfestival in Biddinghuizen. Tijdens het evenement liet de politie de bezoekers die hun goed kwijt waren, een formulier "verloren voorwerp" invullen.

Op het formulier werd het soort verloren goed, de naam van de verliezer en ook een 06-nummer vermeld. Als dan bijvoorbeeld een portemonnee als gevonden voorwerp werd aangeboden bij de "Lost en Found Post", kon de politie de eigenaar tijdens het festival al bereiken. Zo zijn er dus al 65 gevonden voorwerpen, voornamelijk portemonnees bij de rechtmatige eigenaren terechtgekomen.

Naar bureau
Na afloop van het festival zijn de overgebleven voorwerpen naar het bureau gebracht. Daar heeft de politie, indien mogelijk, de eigenaren achterhaald. Op deze manier zijn 21 stuks terug bij de rechtmatige eigenaar gekomen.

Rest vernietigd
Voor de overgebleven (of niet opgehaalde) spullen is zaterdag een kijkdag gehouden. In totaal kwamen 13 mensen langs; twee gingen met hun eigendom terug naar huis. Wat overgebleven is, zal worden vernietigd. Het gaat om onder andere sleutels, brillen, sieraden, fototoestellen, 27 mobiele telefoons, slaapzakken, tenten en ander kampeermateriaal.

Bron: Politie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat