Home

Nederlands talent op Lowlands

2 augustus 2002.  A Campingflight to Lowlands Paradise is traditiegetrouw een festival waar Nederlandse acts goed vertegenwoordigd zijn. Niet alleen de gevestigde acts, maar juist ook het aanstormend talent.

Voor het derde jaar op rij staat op zaterdag (24 augustus) de India tent geheel in het teken van nieuw Nederlands talent. Onder de titel A Lowlands Flight to India spelen daar Silkstone, Rosemary's Sons, Raymzter, Floris, This Beautiful Mess, The Sheer, Stuurbaard Bakkebaard, The Skidmarks, Smogus en Tasha's World.

Na de bands is het de beurt aan de DJ's Lemon8, Laidback Luke en Richard.

Lowlands Flight to India heeft als doel nieuwe Nederlandse acts te presenteren aan een groot publiek.

Het blijft niet bij een optreden op Lowlands. Alle bands staan ook op een speciale A Lowlands Flight to India cd die wordt verstuurd naar vertegenwoordigers van de Nederlandse muziekwereld.

De India-acts van dit jaar hebben daarnaast ook een Essent Award gekregen, waardoor ze zijn verzekerd van aandacht in het muziekprogramma 2MXL van Jan Douwe Kroeske.

Het project A Lowlands Flight to India is een samenwerking tussen het Nationaal Pop Instituut, de organisatie van het Lowlands festival en de Essent Awards en is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Stichting Audio Producenten (STAP).

Bron : Nationaal Popinstituut

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat