Home

Geen last afsluiting N307

30 juli 2002.  De afsluiting van een deel van de Flevoweg in de week van 19 tot en met 24 augustus heeft weinig gevolgen voor de Lowlands- festivalgangers. Dagelijkse forensen hebben er meer last van.

Het is gissen naar hoeveel forensen de dupe zijn van de afsluiting van de N307. Eén van de belangrijkste toevoerwegen naar het Lowlands festival-terrein -de route Kampen-Dronten- is afgesloten op de dag dat het evenement begint. De afsluiting van de weg hindert het vervoer van Lowlands-gangers nauwelijks. Connexxion Tours, dat het vervoer naar het terrein in Biddinghuizen regelt, gebruikt Kampen niet meer als opstapplaats, maar heeft dat afgelopen jaren wel vaak gedaan. Festivalgangers moeten zich nu in ‘t Harde of op station Lelystad verzamelen. Connexxion wil daar bussen klaarzetten om mensen die in het bezit zijn van een geldige toegangskaart gratis naar het festivalterrein bij Six Flags te vervoeren.

Geen logische plaats meer
Volgens een woordvoerder van Connexxion is Kampen geen logische plaats meer om op te stappen voor Lowlands. Het ligt niet aan de lijn Groningen-Zwolle-Amersfoort en bovendien kunnen er op het NS-station Kampen niet genoeg bussen gestald worden. Connexxion hoopt dat de afsluiting van de weg bezoekers van Lowlands uit deze buurt ervan weerhoudt om met de auto naar het festivalterrein te trekken.

Bron: Zwolse Courant

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat