Home

Lowlands is kiezen tussen acts

Lowlands is kiezen tussen acts 15 augustus 2014.  Met een droge donderdagmiddag en een droge vrijdag, kan de start van Lowlands met recht geslaagd genoemd worden.

De vroege bezoekers troffen donderdag een traditionele rij waar het vooral gezellig was. Eén klein buitje kon de pret niet drukken en doordat alle campings tegelijk opengingen, was er een betere spreiding dan andere jaren. De donderdag kenmerkte zich verder door een (eveneens traditioneel) bezoek aan het Lowlandscafé en vooral de ontspannen sfeer. De regen die later op de avond viel, was met een poncho zo overwonnen.

Muzikaal smullen
Doordat de deuren van het festivalterrein op vrijdag eerder opengingen dan normaal, waren ook hier de rijen korter. Zo was er nog tijd genoeg om de nieuwe indeling van het terrein te ontdekken voordat de eerste act van de vrijdag, Rico en ART, van start ging. De organisatie verplaatste een aantal tenten waardoor de doorstroming zou moeten verbeteren. Over het algemeen is dit het geval, maar bij populaire acts zoals Mapei in de X-ray en Vance Joy in de India, is de tent al snel te klein. Voor elke muziekliefhebber is er genoeg te zien vandaag. Zo wandelden we vanaf de Reggae-hiphop klanken van het eerder genoemde, Rico en ART, naar de punk van Neck Deap de singer songwriter klanken van Luke Sital-Singh en de dansbeats van Flume. 

Voor vanavond staan, onder andere, de Imagine Dragons op het programma. Grootste probleem van de vrijdag? Het kiezen tussen Disclosure in de Alphatent en Fiddler's Green in de India. Hoe dan ook. We sluiten de avond af met een optreden van Duke Dumont.

Foto's van de vrijdag volgen. In de tussentijd is het live miniblog te volgen via http://m.lowlandsbiddinghuizen.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat