Home

Donderdag kans op vertraging door Lowlands

Donderdag kans op vertraging door Lowlands 12 augustus 2014.  Het verkeer in Flevoland moet donderdag rekening houden met vertraging. Vanaf vrijdag tot en met zondag vindt in Biddinghuizen het jaarlijkse muziekfestival Lowlands plaats. Traditiegetrouw komt een grote groep muziekliefhebbers donderdag al naar evenemententerrein Walibi Holland.

Vanaf het middaguur worden er files verwacht op de A6 bij Lelystad, en de provinciale toegangswegen N302 en N305. Ook net buiten Flevoland zal de bezoekersstroom merkbaar zijn. Jaarlijks ontstaan er ook korte files bij Harderwijk op de A28. Voor doorgaand verkeer zal de hinder beperkt blijven tot maximaal 10 minuten. Lowlandsgangers moeten rekening houden met flinke wachttijden voor de parkeer- en afzetplaatsen.

De organisatie raadt bezoekers aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf de NS stations Lelystad en Dronten rijden vanaf donderdag 09:00 uur pendelbussen naar het festivalterrein. Bezoekers die zich laten afzetten worden geadviseerd gebruik te maken van de Kiss 'n Ride.

Bron: Vid.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat