Home

Nedap maakt slimme polsbandjes Lowlands

5 augustus 2014.  Het Groenlose bedrijf Nedap heeft 10.000 polsbandjes gemaakt voor Lowlands. De bandjes zijn voorzien van een chip die bijhoudt waar je bent, met wie en naar welke muziek of optredens je luistert.

Bezoekers kunnen zich bij het festival in Biddinghuizen (15, 16 en 17 augustus) melden bij checkpoints. Houders van het polsbandje krijgen na drie dagen via Facebook een compleet persoonlijk festivalreport met foto's, video's en Spotify-playlists van bezochte artiesten.

Meeting Point
De voorregistratie van de polsbandjes ging net als verleden jaar hard. Lowlandsbezoekers die zich niet hebben geregistreerd kunnen overigens tijdens het festival nog naar Nedap's Memory Meeting Point komen om alsnog een bandje te halen. Er zijn tien uitgiftepunten zodat de bezoekers niet lang hoeven te wachten.

Nedap, fabrikant van intelligente technologische oplossingen, is sinds drie jaar verbonden aan muziekfestival Lowlands. Door zich op deze manier te profileren hoopt het bedrijf toekomstige werknemers te werven.

Bron: Tubantia

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat