Home

Herindeling Lowlandsterrein

24 maart 2014.  Het Lowlands-terrein zal dit jaar worden aangepast. In verband met de aanleg van ecologische verbindingszones door het Rijk, zal de Camper Camping worden verplaatst naar een andere plek.

Om het dieren makkelijker te maken van het ene naar het andere gebied te gaan, worden door het Rijk ecologische verbindingszones aangelegd waardoor een vrije en ongehinderde doorgang ontstaat. Eén van deze verbindingszones komt over de Camper Camping te liggen en daarom wordt deze verplaatst.

De nieuwe Camper Camping komt op een nieuw stuk Lowlandsterrein te liggen: in de weilanden achter de Grolsch (aan de Bremerbergweg, red.). De afgelopen jaren konden bezoekers dit deel van Flevoland al zien vanaf de 'POV'. Bijkomend voordeel voor de camperbezitters is dat dit vlakbij het festivalterrein ligt. Via een tijdelijke brug over een sloot komen zij op de Campinglaan en kan de festivalentree bereikt worden.Camping 5
Vanwege de nieuwe ecologische verbindingsroute, wordt er ook een stuk (ongeveer één derde) van Camping 5 afgesnoept. Om voldoende ruimte voor alle kampeerders te houden, wordt naast camping 7 een nieuwe extra camping ingericht.

Aanpassingen parkeerterrein
Door bovengenoemde ontwikkelingen raakt het festival ook een stuk van de parkeerterreinen kwijt. Om toch alle auto's plek te bieden, is het van belang dat auto's dichter tegen elkaar aan parkeren. Om dit makkelijk te maken, worden verharde wegen op de parkeerterreinen aangelegd.

De organisatie waarschuwt nog wel voor mogelijke opstoppingen op de maandagochtend, omdat de Spijkweg niet verbreed kan worden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat