Home

Redactie BHZNet weer aanwezig op Lowlands

Redactie BHZNet weer aanwezig op Lowlands 14 augustus 2013.  Dit weekend wordt op het Evenemententerrein bij Walibi het Lowlands-festival gehouden. De redactie van BHZNet.nl zal ook dit jaar aanwezig zijn om verslag te doen van het festival.

Sinds een aantal jaren zijn we aanwezig bij het meerdaagse festival vol muziek en cultuur. Hierbij is het voor ons vooral van belang de inwoners van Biddinghuizen een 'kijkje in de keuken' te geven. Vaak zijn er Biddinghuizer elementen te vinden op het festival, of komen juist de bezoekers aan het woord.

Fotoverslag
Vanaf het festival zal dagelijks in beeld en woord verslag worden gedaan. Daarnaast zal ook dit jaar de mini-fotoblog worden getoond op BHZNet.nl en op de themawebsite lowlandsbiddinghuizen.nl. Hierop verschijnen foto's met onderschrift van de redactie, maar ook andere inwoners van Biddinghuizen die naar het festival gaan en beschikken over een smartphone met e-mail kunnen hieraan bijdragen.Ben je dit jaar op Lowlands en wil je jouw momenten delen? Stuur dan een mail naar nieuws@bhznet.nl om verdere instructies te ontvangen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat