Home

Lowlands opnieuw uitverkocht

Lowlands opnieuw uitverkocht 8 juni 2012.  De kaarten die door Lowlands uit de zwarthandel ongeldig waren gemaakt en donderdag om vier uur opnieuw in de verkoop gingen, zijn allemaal over de toonbank gegaan. Dat meldt Lowlands via Twitter.

Opnieuw in de verkoop zijn minimaal 122 kaarten gegaan, plus een onbekend aantal andere vrijgekomen kaarten. Met dit nieuws is het festival in Biddinghuizen dit jaar voor de tweede maal uitverkocht.

In tegenstelling tot de kaarten die de eerste ronde werden verkocht, werden deze kaarten met een verekening van de btw-verlaging verkocht. Kaarten kostten ditmaal 166 euro. In februari werden de kaarten verkocht voor 185 euro. Toen raakten 55.000 kaarten in anderhalf uur tijd uitverkocht.

Tevens wordt door het officiële Lowlandsaccount vermeldt dat de jacht op kaarten uit de zwarte handel doorgaat en deze ter zijner tijd ook opnieuw in de verkoop terecht komen.

Lowlands viert dit jaar haar verjaardag met de twintigste editie van het festival. Namen als Kasabian, The Black Keys, Foo Fighters, Skrillex en The xx werden al bevestigd. Met alle namen die tot nu toe bekend zijn is de line-up nog niet compleet, aankomende dinsdag worden er weer nieuwe namen bekend gemaakt.

Het festival vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus in Biddinghuizen te Flevoland.

Bron: Festivalinfo.nl/

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat