Home

Kaarten Lowlands vanaf 4 februari in de verkoop

Kaarten Lowlands vanaf 4 februari in de verkoop 7 december 2011.  De kaarten voor de twintigste editie van Lowlands gaan op zaterdag 4 februari om 11:00 uur in de verkoop.

Een normaal festivalticket (incl. €10,- servicekosten, camping en pendelbus) kost €185,- en een combi-ticket met Walibi Holland gaat €207,- kosten (incl. €10,- servicekosten).

Met een combi-ticket kun je tijdens Lowlands drie dagen naar Walibi Holland of op één zelfgekozen andere dag in 2012, uitgezonderd donderdag 16 augustus en maandag 20 augustus.

Ten opzichte van 2011 worden de kaarten dus €20,- duurder. Deze verhoging is te danken aan de BTW-verhoging op cultuur van 6% naar 19%.

Ben je lid van CJP? Dan steek je zomaar €10,- korting in je zak. Voor deze actie zijn 10.000 festivaltickets beschikbaar.

Natuurlijk kun je ook in 2012 met je caravan, camper of vouwwagen naar Lowlands komen. Je hebt dan wel een extra Camper Camping Ticket nodig (€52,25 incl. €4,75 servicekosten). Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten.

Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.

Bron: Lowlands.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat