Home

Lowlands programmakrant bij nrc.next

Lowlands programmakrant bij nrc.next 29 juli 2010.  Bij bezoekers van Lowlands 2010 stond deze donderdag al lange tijd rood omcirkeld in de agenda. De Lowlands Programmakrant 2010 zit vandaag bij de gehele oplage van nrc next en zal vanavond als digitale publicatie op LiveXS Website worden geplaatst.

Ook dit jaar is in deze bijlage voor de allereerste keer het volledige programma van de achttiende editie van Lowlands samengebundeld, inclusief alle aanvangstijden, tenten, acts en boordevol achtergrondinformatie. Het grote route-plannen kan beginnen.

Vier maanden
Het is inmiddels vier maanden geleden dat met Blink 182, Plastikman (live) en Admiral Freebee de eerste namen werden prijsgegeven. Lowlands programmeert ook dit jaar meer dan 150 acts variërend van alternatieve pop, rock, hiphop en dance tot theater, stand-up comedy, wetenschap (Lowlands University), dans, kunst, straattheater, film, literatuur en nog veel meer.

De volledig uitverkochte achttiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise vindt van 20 tot en met 22 augustus plaats op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Meer informatie is te vinden op lowlands.nl.

Bron: LiveXS

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat