Home

Nieuw driedaags zomerfestival in Biddinghuizen

Nieuw driedaags zomerfestival in Biddinghuizen 21 maart 2010.  Een driedaags festival voor de Bourgondische medemens met muziek van Woodstock tot TopPop, lekker eten, goede wijn en comfortabele accommodaties met zachte matrassen.

Dat concept wil Mojo neerzetten in het laatste weekend van augustus op Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. LOTS heet het nieuwe festival voor levensgenieters en Mojo wil er tot de persconferentie van dinsdag nog niks over vertellen.

Na Lowlands
LOTS vindt het weekend na Lowlands plaats, wat vooral logistiek handig lijkt. De suggestie dat we na Pinkpop Classic nu ook een Lowlands Classic krijgen, is een onjuiste volgens festivaldirecteur Rob Trommelen. "Dit heeft niets met Lowlands te maken. Het wordt heel iets anders, we hebben niet de intentie nog een Lowlands te doen. Het wordt wel heel leuk, wat het precies is kan ik dinsdag uitleggen."

Persconferentie
Dinsdag 23 maart 2010 om 15.00 uur maakt Mojo op een persconferentie in de Amsterdamse Melkweg meer details en ook de al bevestigde artiesten bekend. Presentator Erik van der Hoff, bekend van tv-programma's als Het Blok, Wie is de Mol en Samenwonen, zal ook in augustus LOTS presenteren.

Bron: 3voor12

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat