Home

Lowlands zit er weer op

Lowlands zit er weer op 24 augustus 2009.  Vier dagen muziek, feest en ontspanning hebben hun tol geëist van de vijftigduizend bezoekers van het Lowlandsfestival. Maar tevredenheid was er alom.

"Volgend jaar weer" was ook dit jaar een veelgehoorde reactie op het festival. De afbouw van het terrein is alweer begonnen en over korte tijd is er weer 'gewoon' een grasveld aan de Spijkweg.


Diggy Dex in de 3FM studio

Zondag kon er, op een wederom zonnige dag, gekeken worden naar onder andere Snoop Dogg en Artic Monkeys. Laatstgenoemde sloot het festival af. Ook was er voldoende vertier op de avond. Kees van Hondt zorgde vorig jaar al voor gekke taferelen. Dit jaar was hij geprogrammeerd in een grotere tent en ook nu was de ruimte 'tot de nok' gevuld met mensen. Net als vorig jaar gingen attributen over het publiek (van kliko tot campingtafel) maar nu werd er in ieder geval ingegrepen door securitypersoneel, zodat alleen minder schadelijke attributen overbleven.Volgend jaar, tijdens alweer de achttiende editie van het festival, zal het ongetwijfeld nog sneller uitverkocht raken. BHZNet.nl zal ook dan verslag doen van Lowlands.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat