Home

Opvouwbare hotelkamers op Lowlands

7 augustus 2009.  Flexotels uit Eindhoven staat deze zomer op diverse evenementen met opvouwbare hotelkamers. Twee hotelkamers voor twee personen hebben samen de afmeting van een zeecontainer. Ook op Lowlands komen deze inklapbare hotelkamers.

Per vrachtwagen kunnen twintig ingeklapte hotelkamers tegelijk vervoerd worden. De hotelkamers krijgen hun eerste gasten op Folkwoods in Eindhoven (14-16 augustus) en een weekend later op Lowlands in Biddinghuizen. De units beschikken niet over sanitaire voorzieningen.

Eén unit (6 x 2,4 x 2,5 meter) bevat twee hotelkamers, elk voor twee personen. Flexotels zijn ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Hotelkamers
De opvouwbare hotelkamers worden verhuurd aan de organisatoren van evenementen. Deze kunnen de kamers in zetten voor gasten, personeel of opbouwmedewerkers. ‘Dit scheelt kilometers maken naar en van hotels in de omgeving. Zo kun je je evenement een stuk groener organiseren, aldus woordvoerder Nicole de Boer.

Flexotels raamt de kosten per overnachting op ‘enkele tientjes’. De opvouwbare hotelkamers zijn ontwikkeld in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven. De kamers zijn voorzien van een boxspring, twee stoelen, tafel en opbergruimte voor bagage. Inclusief linnen en handdoeken. Koeling en verwarming zijn aanwezig.

Bron: MissetHotel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat