Home

Opwarmweek voor Lowlands bij 3voor12

5 augustus 2008.  Voor de zestiende keer wordt dit jaar het festival Lowlands georganiseerd. Alle 55.000 toegangskaarten voor het muziekevenement in Biddinghuizen zijn al uitverkocht. Radio 3FM is de hele zomer bij alle grote festivals aan-wezig en zo ook bij Lowlands 2008.

In aanloop naar de optredens van 15, 16 en 17 augustus, warmt Eric Corton in '3VOOR12' de luisteraars elke avond alvast op.

Corton brengt de luisteraars vast in de stemming voor het Lowlands festival en uiteraard zijn er kaarten te winnen voor de mensen die net achter het net visten bij de reguliere verkoop. Elke dag ondervraagt Eric Corton de mensen achter het festival, de mensen die het festival mogelijk maken; van de programmeur tot de bouwers.

Dinsdagavond (5 augustus) heeft Corton in '3VOOR12' een interview met Helmert Woudenberg over de voorstelling 'Fortuyn', die ook gaat optreden op Lowlands. Morgen (6 augustus) praat Eric Corton met de facilitaire baas van het Lowlands-terrein die kan vertellen over hoeveel dixies, eettenten, campingplekken, vrijwilligers et cetera er nodig zijn voor de 55.000 bezoekers. Donderdag (7 augustus) heeft de 3VOOR12-presentator een telefonisch interview met Peter te Bosch van Claw Boys Claw over hoe het is om als oudere man toch weer zo'n festival te staan.

'3VOOR12' is van maandag tot en met donderdagavond van 22:00 tot 1:00 uur te horen op Radio 3FM.

Bron: Radioactiveblog.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat