Home

Bivakkeren in een huisje op Lowlands

Bivakkeren in een huisje op Lowlands 29 juni 2007.  Ook de chiquere festivalganger kan vanaf dit jaar zijn plek vinden op Lowlands. Het festival, dat in augustus wordt gehouden in Biddinghuizen, heeft namelijk een spraakmakende primeur.

Voor de mensen die zich niet thuis voelen in een stinkend en zanderig tentje zijn er milieuvriendelijke houten huisjes, Podpads genaamd.

Zonnepaneel
De kleurige huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een goed slot op de deur, gordijnen, vloerbedekking, lampen en een matras. Op het dak staat een zonnebloem die dienst doet als zonnepaneel.

Animo
„Het is de eerste keer dat de huisjes op een festival op het Europese vasteland worden gebruikt”, vertelt woordvoerder Hans van Rompaey van Lowlands. „Ze zijn bedoeld voor mensen die netjes en droog willen slapen. Dit zijn bijvoorbeeld de wat oudere bezoekers of mensen die anders een hotel opzoeken.”

Er zijn zestig huisjes beschikbaar op de camping en ze kunnen voor het hele weekeinde worden gehuurd. De organisatie van Lowlands wil dit jaar bekijken hoeveel belangstelling er voor de huisjes is. Met die animo gaat het goed. Van Rompaey: „Ze zijn bijna uitverkocht. Er zijn er nog maar enkele huisjes beschikbaar.”

Bron: De Telegraaf

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat