Home

Mysterieuze superband op Lowlands

Mysterieuze superband op Lowlands 14 augustus 2009.  Het gat in de programmering van het Lowlands festival houdt de gemoederen in muziekland flink bezig. Hardnekkige geruchten doen te ronde dat de geheimzinnige superband Them Crooked Vultures zaterdagmiddag als surpriseact een show gaat weggeven tijdens het driedaagse popfestival.

Dit nieuws zingt al langer rond op verschillende muziekblogs. DJ Eric Corton vertelde in zijn 3FM-radioshow dat hij zijn schoen op zou eten als deze nu mysterieuze band niet op het podium van het festival zou staan. De geruchten nemen toe nu het Belgische festuval Pukkelpop, dat in hetzelfde weekeinde plaatsvindt als Lowlands, ook een verrassingsact heeft aangekondigd.

De supergroep Them Crooked Vultures bestaat uit Josh Homme, gitarist van rockband Queens of the Stone Age, Dave Grohl voormalige gitarist van Nirvana en voorman van de Foo Fighters en John Paul, basgitarist van de legendarische rockband Led Zeppelin.

Het bestaan van deze band werd lange tijd geheim gehouden. Dat deze artiesten werkelijk de handen ineen geslagen hebben is inmiddels bekend. Zondag traden de muzikanten voor het eerst op in de Verenigde Staten, zo melde de muziekblog Stereogum. Niemand mocht tijdens het optreden filmen dus er zijn momenteel alleen maar 'slechte' youtube-filmpjes van de band.Lowlands vindt van 21 tot 23 augustus plaats in Biddinghuizen. Lily Allen, Arctic Monkeys, the Prodigy, Bon Iver en Grace Jones zullen onder anderen op de planken staan.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat