Home

Green & Clean Award voor Lowlands

Green & Clean Award voor Lowlands 6 juli 2007.  Lowlands heeft de Green ’n Clean Award gewonnen. De award is ontwikkeld door Yourope, The European Festival Association en wordt uitgereikt aan de organisatie die een milieuvriendelijk festival weet te organiseren.

De organisatie van Lowlands is zeer trots op de award, maar (nog) niet helemaal tevreden: ‘Het kan altijd beter’, reageert festivaldirecteur Eric van Eerdenburg. Daarom start Lowlands dit jaar de Trash! Campagne, waarbij extra grote vuilniszakken uitgedeeld worden bij de entree om de festivalbezoeker aan het denken (en opruimen) te zetten.

Meewerken
Ook de afvalpunten ondergaan een metamorfose. ‘Het milieuprobleem gaat iedereen aan en ik roep dan ook alle festivalbezoekers op om mee te werken’, vervolgt Van Eerdenburg. ‘Bijvoorbeeld door dit jaar geen tentjes en andere troep achter te laten op de camping, maar alle meegebrachte spullen ook weer mee terug te nemen.’

A Campingflight to Lowlands Paradise 2007 van 17 t/m 19 augustus op het Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Meer informatie vind je op http://www.lowlands.nl.

Bron: Nationaal Popinstituut

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat