Home

Trouwen op Lowlands

Trouwen op Lowlands 24 augustus 2001.  Vrijdag-, zaterdagen zondagavond om elf uur zal de Drontense burgemeester Toine Gresel in de Foxtrottent op het Lowlandsterrein drie keer een festivalbezoekerspaar in de echt verbinden.

Organisator Mojo peilde de afgelopen maanden via de eigen website hoe de festivalbezoekers dachten over trouwen op Lowlands.

Na landelijke aandacht van de kranten waren de reacties niet meer te stoppen. Uit alle aanvragen selecteerde Mojo drie paren. Deze paren stappen komend weekend in het huwelijksbootje.

Burgemeester Gresel werd door de organisatie benaderd of hij als buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand zou willen fungeren.

Gresel kijkt er naar uit om de huwelijken te sluiten. Mijn uitdaging zal zijn iets van dat bijzondere karakter van Lowlands in de plechtigheid te laten doorklinken.

Het echte officiële gedeelte, voorafgaand aan de plechtigheid in de Foxtrot-tent, wordt gehouden in een zaaltje op het Six Flags-terrein. Een tent voldoet niet aan de regels.
Bron: Nieuws TV

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat