Home

BHZNet volgt Lowlands. Help ook mee

BHZNet volgt Lowlands. Help ook mee 18 augustus 2010.  Donderdagmiddag opent de camping van Lowlands 2010. Vrijdag start het festival. Ook dit jaar is BHZNet aanwezig om verslag te doen. Met ook een live-toepassing.

Op de hoofdpagina van BHZNet staat aan de rechterkant onder 'actueel' de meest recent geplaatste foto. Deze is gemaakt door iemand van de redactie en is voorzien van commentaar. Deze foto en ook foto's van andere bezoekers zijn terug te vinden op www.lowlandsbiddinghuizen.nl.

Ben je dit jaar ook op Lowlands en wil je met je telefoon een bijdrage leveren aan deze website? Stuur dan een e-mail naar info@lowlandsbiddinghuizen.nl met hierin je naam en 06-nummer.De enige voorwaarde is dat je beschikt over een telefoon met fotocamera en e-mailfunctie.

Sneller verslag
Naast deze interactieve toepassing is het de bedoeling dit jaar sneller verslag te doen van het uitverkochte festival. Door behalve de fotocamera ook een laptop mee te nemen, hopen we u sneller op de hoogte te houden van het laatste nieuws op het festival. Daarnaast stelt dit ons beter in staat ook het andere nieuws bij te houden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat