Home

Lowlands is uitverkocht

Lowlands is uitverkocht 1 mei 2009.  Het jaarlijkse muziekfestival Lowlands (voluit: A Campingflight to Lowlands Paradise) is helemaal uitverkocht. In totaal waren er 55.000 tickets beschikbaar.

De organisatie is nu bezig met het ongeldig maken van valse tickets, daardoor komt nog een zeer klein aantal tickets vrij. Opmerkelijk is dat de festivalorganisatie nog maar 33 acts van de in totaal meer dan 175 acts heeft bevestigd. Deze acts zijn op het gebied van muziek, (straat-)theater, dans, comedy, film en literatuur. Het festival vindt ieder jaar plaats in Biddinghuizen en dit jaar van 21 tot en met 23 augustus.

Een paar weken eerder werd bekend dat de organisatie van het Lowlands-festival keihard gaat optreden tegen zwarthandel. Kaartjes die tegen woekerprijzen worden aangeboden op internet, worden nu dus ongeldig gemaakt. Wie zich toch met een dergelijk kaartje aan de entree meldt, kan niet naar binnen.

Vorig jaar waren de 55.000 tickets later verkocht, namelijk eind juni, 2 maanden voor de start van het festival. Dit jaar is de toegangsprijs gestegen naar 150 euro inclusief servicekosten. Op het festival staan onder andere The Prodigy, Arctic Monkeys, Lily Allen en Fall Out Boy.

Bron: Fok.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat