Home

Lowlands 2024 theater- en dansprogramma aangekondigd

Lowlands 2024 theater- en dansprogramma aangekondigd 19 juni 2024.  Het theater- en dansprogramma van Lowlands 2024, dat plaatsvindt van 16 tot 18 augustus, is bekendgemaakt. Optredens zijn er onder meer van ISH Dance Collective met "Rhythm & Flow", The Ruggeds & Ghetto Funk Collective met "GROOVE", en Orkater's "De plantage van onze voorouders". De diverse optredens variëren van breakdance tot indringende theaterstukken over maatschappelijke kwesties.

ISH Dance Collective: Rhythm & Flow
ISH Dance Collective brengt een energieke show met een grote buizenconstructie, twaalf performers en twee muzikanten. Het belooft een dynamisch optreden te worden vol powermoves en opzwepende muziek.

The Ruggeds & Ghetto Funk Collective: GROOVE
In "GROOVE" combineren The Ruggeds & Ghetto Funk Collective de werelden van Soul Train en breakdance. Het resultaat is een swingende show vol spectaculaire toeren, bedoeld voor een breed publiek.

Orkater: De plantage van onze voorouders
Manoushka Zeegelaar Breeveld en Malou Gorter brengen met Orkater een stuk dat het koloniale verleden belicht. Het stuk combineert livemuziek met een scherpe reflectie op 150 jaar geschiedenis.

IKEA Drömland: de perfecte plek voor rust
IKEA Drömland biedt festivalgangers een rustige slaapruimte op het terrein. Gelegen op Planet Paradise, biedt het een ideale plek om even te ontsnappen aan de festivaldrukte met comfortabele bedden en noise cancelling koptelefoons.

Meer informatie over het programma en aanvullende acts is te vinden op de officiële website van Lowlands.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat