Home

Lowlands presenteert een drietal wedstrijden

Lowlands presenteert een drietal wedstrijden 10 april 2024.  De eerste competities van het Lowlands-festival van dit jaar zijn gestart, met activiteiten die variëren van een servettenontwerpwedstrijd tot een schrijfwedstrijd en de viering van Record Store Day.

Servettenwedstrijd
De servettenwedstrijd daagt kunstenaars uit om hun meest creatieve ontwerpen in te zenden, die dan mogelijk op recyclebare servetten tijdens het festival gebruikt worden. Inzendingen moeten origineel zijn en mogen geen bestaand artwork van Lowlands bevatten. De deadline voor inzendingen is 17 april.

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd
In samenwerking met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRC, zoekt Lowlands naar schrijftalent in Nederland. De winnaar ontvangt een publicatie in NRC, twee tickets voor Lowlands 2024, een workshop bij de Querido Academie, en meer. Inzendingen zijn welkom tot 16 mei.

Record Store Day
Op 20 april viert Lowlands Record Store Day, een evenement ter ondersteuning van onafhankelijke platenzaken. Met exclusieve releases en livemuziek biedt het festival ook de kans om tickets voor het reeds uitverkochte Lowlands 2024 te winnen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat