Home

23 nieuwe namen voor Lowlands 2024 bekendgemaakt

23 nieuwe namen voor Lowlands 2024 bekendgemaakt 6 maart 2024.  Lowlands, heeft 23 nieuwe namen bekendgemaakt voor de komende editie op 16, 17 en 18 augustus 2024. De lijst bevat een divers aanbod van genres, waaronder electropop, jazz, hiphop, en rock, en belooft een breed publiek aan te spreken.

Onder de nieuw aangekondigde acts bevinden zich namen zoals Róisín Murphy, bekend om haar elektronische popmuziek, en Teddy Swims, wiens muziek een mix van soul, R&B en pop is. Ook Confidence Man, bekend om hun energieke shows vol glitter en disco-invloeden, maakt deel uit van de lineup. Andere acts zijn de jonge Amerikaanse singer-songwriter David Kushner, de emotioneel geladen rockband Dead Poet Society, en het harmonieuze Elephant.

Daarnaast zal het festival optredens hosten van Kae Tempest, bekend om hun unieke mix van poëzie en muziek, de jazzgroep Kokoroko, en het Amsterdamse indierockcollectief Personal Trainer. Teezo Touchdown brengt een mix van hiphop, rock en R&B, terwijl Zwart Licht de Amsterdamse hiphopscene vertegenwoordigt.

Naast deze namen zijn ook bar italia, CHARLOT, Kin'Gongolo Kiniata, METTE, Mitsune, Model/Actriz, New West, Rachel Chinouriri, Reanny, Steam Down, Venna, en Victoria Canal aangekondigd, die samen de veelzijdigheid van LL24 benadrukken.

Tickets voor LL24 zijn reeds uitverkocht, maar er komt een doorverkoopmogelijkheid via Ticketmaster op 18 maart. Voor meer informatie over de acts en ticketing, kunnen bezoekers terecht op de officiële website van Lowlands en de Spotify-playlist verkennen om alvast in de stemming te komen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat