Home

Teruggehaalde kaartjes Lowlands razendsnel uitverkocht

Teruggehaalde kaartjes Lowlands razendsnel uitverkocht 10 februari 2024.  Zaterdagochtend werden bijna 6.200 Lowlandskaartjes, die eerder door opkoop-bots voor tussenhandelaren waren aangeschaft, opnieuw aangeboden. Deze kaartjes waren binnen enkele minuten uitverkocht, nadat de organisatie van het festival had ingegrepen door de tickets ongeldig te verklaren.

Dit besluit kwam tot stand nadat duidelijk werd dat de kaartjes oorspronkelijk via bots waren gekocht om met winst doorverkocht te worden.

Festivalgangers die tijdens de eerste verkoopronde naast een ticket grepen, kregen zo om 11.00 uur een nieuwe kans om alsnog een kaartje te bemachtigen voor de oorspronkelijke prijs van 325 euro. Tijdens de initiële verkoopfase stonden meer dan 130.000 mensen in de digitale wachtrij om een van de 65.000 beschikbare tickets voor het festival, dat plaatsvindt van 18 tot 20 augustus, te kopen. Deze waren binnen een kwartier verkocht.

Ook deze tweede reeks kaarten waren in luttele minuten verkocht. Om er een maximum aantal van twee tickets per persoon gold, lijkt het erop dat er meer verschillende mensen een kaart konden bemachtigen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat