Home

De laatste of één na laatste Lowlands dag

De laatste of één na laatste Lowlands dag 20 augustus 2023.  Terwijl het festival zich aan het opmaken is voor weer een prachtige dag, zie je op het campingterrein mensen hun tentjes alvast inpakken. Niet om nu al naar huis te gaan, maar wel om na 't laatste nummer van vanavond snel de pendelbus of auto in te kunnen.

Het afbreken van de tentjes zorgt bij veel mensen al voor t gevoel dat het festival al richting het eind loopt, maar niets is minder waar. Niet alleen staat er weer meer dan genoeg op het muzikale programma, met als headliner Billie Eilish, maar kunnen de echte diehards zich tot morgenochtend uitleven in de Armadillow die pas om 10 uur als laatste tent het licht en de muziek uitdoet.

Daarna is het wel een beetje haasten, want om 12 uur moet het campingterrein echt leeg zijn. Met een verwachte stevige drukte bij de pendelbussen en de parkeerplaatsen, zal iedereen morgen nog een groot deel van de dag nodig hebben om weer thuis te komen en is morgen misschien eigenlijk pas de echte laatste Lowlands dag.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat